Sidtitel: Nu lagar Sabis maten
Utskrivet: 2019-08-22 13:58:25
Länk till sidan: http://www.sophiahemmethogskola.se/visaprint_promo.asp?promo_ID=32

Nu lagar Sabis maten

Sedan 1 februari 2011 är det Sabis som har hand om maten på Sophiahemmet. Sabis driver lunchrestaurangen, lagar patienternas mat och står för det som serveras på möten, konferenser och vid representation.

Sabis är ett familjeägt företag som arbetat med mat sedan 1874. Nu är det tredje generationen som leder företaget. För Sabis är detta första uppdraget med anknytning till sjukvård.

– Vår ambition är som alltid att servera mat med råvaror av hög kvalitet och att hålla en hög servicenivå.

– Vi ska tillgodose Sophiahemmets behov av förtäring till såväl de som arbetar här och till patienterna.

– Restaurangen är även öppen för externa gäster så alla är välkomna för en lunch eller en fika i samband med läkarbesöket.

– Att ta hand om och att vårda relationer och ta fasta på traditioner. Detta är en gemensam nämnare för Sabis och Sophiahemmet som gör att samarbetet känns extra roligt säger kökschefen Kenneth Johnson som driver restaurangen.

Vi känner båda att det är väldigt roligt att få vara med och utveckla Restaurang Sophiahemmet som i somras renoverades och fick en rejäl ansiktslyftning.

Tidigare publicerat i SophiaNytt nr 1 2011
Uppdaterad 2012-01-11
Uppdaterad 2012-02-06